0

Miten sinä vietät suosittua Halloween-juhlaa?

Joka vuosi se jälleen kerran lähestyy – Halloween. Juhla, jota Suomessa on vietetty 1980-luvun loppuvuosista lähtien. Riemukasta, erityisesti lasten, mutta myös koko perheen suosimaa juhlaa vietetään lokakuun viimeisenä päivänä. Viime vuosina on puhuttu paljon Halloween-viikonlopusta, joten nykyään Halloween-juhlaa vietetään koko lokakuun viimeisen viikonlopun ajan. Mitä halloween-juhlan juhlitaan kuuluu? Katsotaanpa.

Mitä halloween-juhlaan kuuluu?

Nuorten keskuudessa suosittuja ovat erityisesti halloween-bileet. Bileisiin kuuluvat etuoikeutetusti elektroniikka, kuten älykännykällä ja tablet-laitteella otetut valokuvat ja videot, musiikin kuuntelu, halloween-naamarit, hyvä ruoka, leivonnaiset ja tietenkin paras mahdollinen seura.

Halloween naamarit ovat jo pitkään ollut maailmalla se tärkein juttu asia, johon todella panostetaan. Kuka julkisuuden henkilö sinä haluaisit Halloween juhlissa olla? Halloween naamarit ovat tarkkaan valmistettu mukavan tuntuisista materiaaleista, joten ei muuta kuin valitsemaan itselle se sopivin!

Olisitko mieluimmin älykäs ja ihastuttava Barack Obama, suosittu jalkapallosuuruus Lionel Messi, italian parhaimmin palkittu ruotsalainen jalkapalloilija Zlatan Ibrahimović tai nostalginen viihdemaailman tähti, kuten Mr Bean? Kaikenlaiset huikean ihanat halloween naamarit, kuten

hauskat ja suloiset eläinhahmot, ovat esillä Partyking.fi-nettikaupassa. Käy katsomassa, mitkä olivat ne parhaat hahmot sinulle ja perheellesi.

Juhlien teemaan sopivat elokuvat ja elektroniikka

“Onhan meillä elektroniikkaa?”, saattaa joku juhlijoista kysyä. Ja kyllä, sitä tietenkin löytyy juhlakansalle aina. Talosta löytyvät videot, televisio, DVD-laitteet, CD-soittimet, pelikonsolit, iPadit, IPhonet, kasettidekit ja viritinvahvistimet. Ja mikä parhainta kotiteatteri-kokonaisuus Halloween-elokuvien katselua varten!

Mikä onkaan sinun suosikki Halloween -elokuvasi? Onko se Halloween – Naamioiden Yö? Tai Halloween II – tappajan paluu? Vai onko se kenties hieman tuoreempi Halloween 5 ? Tai kenties The Lighthouse, jossa eristyksissä olevat majakanvartijat joutuvat kamppailuun hyytävää pelkoa ja yksinäisyyttä vastaan.

Kata maukas ja juhlien teemaan sopiva Halloween-pöytä

Juhlien teemaan sopii tietenkin pöytä, jossa on kurpitsakeittoa, kurpitsanvärikästä aprikoosikakkua, kurpitsalyhtyjä, perunasta tehtyjä hirviöpeikkoja, nakkisormia, Halloween kummitusneliöitä ja kaikkea siltä väliltä. Tärkeää on tunnelmaa ja pelottavasta musiikista vastaa tietenkin kodin ensiluokkainen elektroniikka. Jos paikalla on lapsia, niin katsothan, että elokuvat ja musiikki sopivat myös paikalla olevien lasten ja nuorten katsottavaksi ja kuunneltavaksi. Lapsille on erikseen olemassa Halloween elokuvia, kuten “Se on suuri kurpitsa Jaska Jokunen”, Pikku Nemo, Painajainen ennen Joulua sekä Päättymätön Tarina. Lisää teemaan sopivia elokuvia löytyy netistä, miten olisi esimerkiksi “Batman -Mustan Kostajan Paluu?”

Valmistaudu hyvin syksyn hyytävimpään juhlaan, joka tuo iloa ja valoa pimeyden keskelle. Muista tuoda pöytään teemaan sopivat servietit, kynttilät tai lyhdyt ja varata paikalle musiikkia, elokuvia ja miksi ei myöskin äänikirjoja Halloween-teemaan liittyen. Halloweenin aikana pahojen vainajahenkien uskottiin liikkuvan kodin ympäristössä ja niitä haluttiin karkottaa ja toisaalta myös lepytellä Halloween-nimellä tunnetun juhlan avulla. Ota tämäkin huomioon juhlinnassa.