0

Sisal-matot leffahuoneeseen

Leffahuoneen kruunu ovat yleensä upeat elektroniset laitteet, kuten suuri näyttö ja laadukkaat kaiuttimet sekä mukavat kalusteet, kuten muhkea nahkasohva, jossa on helppo rentoutua jännittävän leffan äärellä. Mattojen osalta leffahuoneessa kannattaa suosia mahdollisimman vahvoja ja kestäviä mattoja, jotka ovat helppohoitoisia, eivätkä hätkähdä likaa. Kesken leffan leffaeväät saattavat nimittäin läikkyä, eikä ole mukavaa, jos leffahuoneen mattoja pitää erikseen erityisesti varoa. Tällöin huolettomat sisal-matot ovat hyvä valinta! Jopa autotallista on mahdollista remontoida upea leffahuone upeiden sisustustuotteiden ja hyvien kädentaitojen avulla!

Mistä löydän laadukkaat sisal-matot?

Löydät laadukkaat sisal-matot näppärimmin Trendcarpetilta. Trendcarpet tarjoaa yhden Euroopan suurimmista modernien mattojen valikoimista erittäin kilpailukykyiseen hintaan, koska se hankkii myymänsä matot välikäsittä yhteistyössä alan suunnittelijoiden kanssa. Näin Trendcarpet pystyy tarjoamaan asiakkailleen suosittuja ja trendikkäitä mattoja kunkin sesongin uusissa väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Trendcarpetin matot valmistetaan eri puolilla maailmaa Care & Fair -taatuissa olosuhteissa.

Miksi sisal-matto?

Sisal-matoissa on monia loistavia ominaisuuksia, joiden vuoksi sisal-matto on oivallinen valinta kodin leffahuoneeseen. Tällä hetkellä sisal-matot ovat erityisen trendikäs ja suosittu valinta, joten se on oivallinen valinta myös kodin moderniin leffahuoneeseen. Sisal-mattojen luonnollinen ilme miellyttää monia ja tuo kivaa vastapainoa leffahuoneen elektronisten laitteiden hieman kalseaan tunnelmaan. Sisal-matto pehmentää tunnelmaa juuri sopivasti viemättä kuitenkaan liikaa huomiota huoneen päätarkoitukselta – leffojen katselulta mukavissa olosuhteissa.

Luonnollisen ulkonäkönsä lisäksi sisal-matto on suosittu valinta ekologisuutensa, kestävyytensä ja vahvuutensa ansiosta. Nämä matot valmistetaan sisal-kasveista, joita kasvaa Afrikassa sekä Etelä-Amerikassa. Pisteenä I:n päälle sisal-matto on myös erittäin helppohoitoinen, mikä on loistava ominaisuus kodin leffahuoneessa. Leffaillan nautintoa ei nimittäin ole kiva pilata illan jälkeisellä puunaamisella, jota hieman arempi matto saattaisi vaatia. Sisal-mattoja suositaankin yleensä sellaisissa tiloissa, joissa on tavallista suurempi riski mattojen likaantumiselle. Ne ovatkin yleisiä mattoja esimerkiksi keittiöissä ja eteisissä, mutta sopivat hyvien ominaisuuksiensa vuoksi loistavasti myös kodin leffahuoneeseen!

Kuinka paljon sisal-matto maksaa?

Edullisimmat sisal-matot maksavat Trendcarpetilla hieman yli 60 euroa ja kalleimmat lähes 300 euroa. Esimerkiksi sisal-maton koko vaikuttaa maton hintaan. Kuluja vähentää Trendcarpetin tarjoama maksuton toimitus. Jopa sisal-maton palautus Trendcarpetille onnistuu tarvittaessa maksutta eli voit rauhassa kokeilla uuden sisal-mattosi sopivuutta leffahuoneeseesi ja tarvittaessa palauttaa maton Trendcarpetille, ellei se sittenkään istu leffahuoneesi tunnelmaan. Trendcarpetin toimitukset ovat nopeita ja sinulla on 14 päivää voimassa oleva palautusoikeus. Ostaessasi sisal-maton verkon kautta säästät helposti kuluissa, sillä verkkokaupasta ostaessasi sinun ei tarvitse liikkua lainkaan paikasta toiseen, mihin kuluisi helposti yllättävän paljon rahaa.