0

Suojaa kotisi elektronisten turvalaitteiden avulla

Kodin tehokkaat turvajärjestelmät tarjoavat kokonaisvaltaista suojaa niin murron, vesivahingon kuin myös tulipalojen varalta. Elektronisia laitteita ja järjestelmiä on markkinoilla todella runsaasti ja mikä parasta niitä on erittäin helppo käyttää. Monet elektroniikkalaitteet ovat nykyään paitsi riittävän hiljaisia, myös käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä.

Arvaamaton ja kallis vesivahinko

Tiesitkö, että kodissa tapahtunut vesivahinko on voinut kehittyä pitkän ajan kuluessa, jolloin myös vahingot voivat olla huomattavan suuret. Korjausremontista saattaa pahimmillaan tulla todella hintava ja pitkäkestoinen prosessi. Mikä pahinta, odottamattoman vahingon sattuessa ei aina ole ehditty myöskään varautua taloudellisesti vahingon korjaamiseen.

  • Kätevä vuotovahti

Langaton, kodin turvajärjestelmään kuuluva vuotovahti auttaa jo ennalta reagoimalla heti ensimmäiseen tippuvaan vesipisaraan. Vesivahinkoja ehkäisevä vuotovahti kannattaa asentaa sellaiseen kohtaan, jossa mahdollisen vesivahingon riski voi olla todennäköinen. Kyseisiä paikkoja ovat kodin tärkeät “huoltopaikat”, kuten jääkaappi, pakastin, tiskikone, pyykinpesukone, lämminvesivaraaja ja kellaritilat.

Monenlaista elektroniikkaa on tarjolla jokaisessa suomalaisessa kodissa ja yrityksessä. Miten hienoa onkaan, että kodin omistaja saa mahdollisen vesivahingon riskistä tiedon reaaliajassa, jolloin hän välttyy hintavalta remontilta ja pahoilta kosteusvaurioilta. Asenna siis kotisi turva, langaton vuotovahti, joka osaltaan turvaa huolettoman asumisen maailman tärkeimmässä paikassa, eli kodissa.

Vesivahinkoa paljon miellyttävämpi asia on ihoa hellivä sadesuihku, jonka voi asentaa kätevästi suihkuhuoneen tai saunan pesuhuoneen kattoon. Ihana sadesuihku jäljittelee luonnonveden ääniä ja liikkeitä, joten iholle hellästi tippuvat “sadepisarat” saavat aikaan täydellisen rentoutumishetken. Osta kätevä ja miellyttävä sadesuihku nyt mukavasti verkosta.

Kutsumaton, tuhoisa vieras – tulipalo

Tärkeä elektroninen paloturva voi suojata sekä kodin omaisuutta että pelastaa myös asukkaiden, eli ihmisten ja lemmikkieläimien hengen. Paloturvallisuutta uhkaavia laitteita löytyy kotoa runsaasti. Eräs sellainen on kahvinkeitin, joista on tarjolla myös hienoja paloturvallisia malleja. Hanki sinäkin kahvinkeitin, joka sammuu tietyn ajan jälkeen itsekseen jos se jätetään vahingossa päälle.

  • Sarjaan kytketty, valvottu palovaroitin

Apu on aina lähellä, kun asunnon omistajalla on käytössään reaaliaikaisesti toimiva ja hälytyskeskuksen valvontaan liitetty kodin täydellinen turvajärjestelmä. Turva on päällä silloinkin, kun asukas ei ole itse kotona. Hälytyksistä menee heti tieto hälytyskeskukseen, jossa on toimiva päivystys ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä.

Tiedätkö, miten sarjaan kytketyt palovaroittimet toimivat? Sarjaan kytketty ja valvottu palovaroitin toimii loogisesti niin, että kun yksi palovaroitin suorittaa hälytyksen niin kaikki varoittimet tekevät hälytyksen samanaikaisesti yhdessä.

Murto on havaittu ennen kuin varas edes iskee

Kodin elektronisen turvajärjestelmän hankkinut henkilö saa sekä oviin että ikkunoihin varoitustarrat ja kyltit. Kylttien esillä olon on todettu ehkäisevän tehokkaasti murtoja, sillä röyhkeämmätkään rosvot eivät halua jäädä kiinni.

  • Tärinään reagoiva ikkuna- ja ovivahti

Haluaisitko reaaliaikaisen, voimakkaalla hälytysäänellä toimivan ovivahdin, joka karkottaa välittömästi tunkeutujat tiehensä?

Elektroniikka on mukana jokaisessa päivässä työssä, kotona ja lomalla. Elektroniikka hoitaa useita asioita myös silloin, kun et itse ole paikalla. Älykodit ovat viime aikoina olleet suosittu puheenaihe. Miltä kuulostaa iloinen uutinen, että puhelimella voit käynnistää television myös silloin kun et vielä ole kotona? Ja mikä riemu onkaan, kun kotiin saapuessasi on tv:ssä jo perinteinen Suomi-Ruotsi jääkiekko-ottelu päällä. Kumpi tällä kertaa mahtaa voittaakaan?